Rutes BTT

 • Camí Natural de la Muga

  El camí Natural de la Muga segueix el curs del riu la Muga i connecta diferents Espais Naturals de Girona, com l’Espai d’Interès Natural (EIN) de l’Alta Garrotxa, l’EIN de les Salines, l’EIN dels Penya-segats de la Muga i El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Al seu pas es van descobrint diferents hàbitats associats al riu, des del Bosc de Ribera fins les planes fluvials, unint d’aquesta manera els Pirineus amb el Mar Mediterrani.

  Al llarg d’uns 40 quilòmetres, el Camí Natural passa pels termes dels municipis de Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Boadella i les Escaules, Pont de Molins, Cabanes, Peralada i Castelló d’Empúries-Empuriabrava. A través d’una ruta que permet practicar activitats com la pesca, el cicloturisme, el senderisme, ja que pot realitzar-se a peu, bicicleta o amb cavall.

  PODEU VEURE EL MAPA FENT CLIC AQUÍ.

  Font: Ministerio de Medio Ambiente

  img_2381_tcm7-157064_1         1127877

 • Camí Vilabertran, Bunker, Observatori, Castell de Mont Roig a Vilabertran

  Es surt de Vilabertran direcció cap a Cabanes i d’allà cap a Biure, un cop som a Biure agafem el corriol del costat del riu i tot recte fins Agullana 4km aproximadament, girem a la dreta cap al Castell de Mont-Roig, abans de fer la pujada final seguim recta fins el Bunker/Observatori de Mont-Roig, un cop explorat baixarem mig km i a l’esquerra tindrem accés a un corriol (estret , hi ha un petit tram de 5 metres que es farà a peu i finalment estarem al Castell, llavors baixem fins arribar a la carretera de Darnius i podrem anar agafar camins fins arrivar a Cabanes i finalment Vilabertran o bé seguit utilitzant la carretera de Darnius fins a Vilabertran.

  •   36,53 km ( Nivell Moderat)
  •   PODEU VEURE EL MAPA FENT CLIC AQUÍ.

  1200px-Castell_de_Mont-roig_(Darnius)

 • Camí Vilabertran, St. Quirze de Colera, Espolla a Vilabertran

  Ruta agraciable l i fàcil fins a St Quirce de Colera, a partir d’aquest tram comencem a pujar pendents fortes fins a 17%, (no molt prolongades), un cop a dalt fem una baixada fins la ctra. del Coll de Banyuls a Espolla i escollim el camí irregular ( constants pujades i baixades lleus) fins a Espolla. Un cop estiguem al poble podrem reposar i menjar amb els restaurants de la zona, un cop agafat forçes , podem tornar per Sant Climent de Sescebes o agafar Mollet de Perelada (hi han forces rutes que no passen per carretera) per final ment tornar al punt d’inici i donar per acavat la ruta.

  • 50,06 km ( Nivell Moderat)
  • PODEU VEURE EL MAPA FENT CLIC AQUÍ.

  2792402958_de51be6342_ocimg0742